20 augustus aanstaande is Peter Rollins in Nederland!

13716086_939063996192411_5188356140838767952_n

Bouwen op Vuur (Building on Fire),

 

Pyrotheology en de zoektocht naar leven vóór de dood.

 

Een gemeenschappelijke vraag die mensen opdoen wanneer ze voor het eerst op het werk van Peter Rollins stuiten heeft betrekking op de manier waarop we ons leven en onze gemeenschappen weer kunnen opbouwen nadat het vuur van de twijfel, de zelfkritiek en de complexiteit fel heeft gebrand. Kortom, wat gebeurt er nadat we een aantal van de negatieve aspecten van ons religieuze verleden hebben aangestoken?
Tijdens dit intieme, een hele dag durende, evenement zal Peter met ons onderzoeken hoe de werkelijke uitdaging in feite gelegen is in het brandende houden van dat wit-hete vuur, ondertussen vorm gevend aan ons leven: daar omheen, daarbinnen en er bovenop. Tijdens de sessies zullen we een werkelijk bevrijdend inzicht verkennen van een geloof dat in staat is dit zuiverende vuur brandende te houden. Een geloof dat de kracht heeft om van invloed en van betekenis te zijn voor onze individuele levens, onze relaties, onze gemeenschappen en zelfs voor ons land.
Of je nu om persoonlijke redenen geïnteresseerd bent in het verkennen van Peter’s werk, of omdat je wilt bijdragen aan een gezond kerkelijk leven, of omdat je zou willen leren hoe je op een betere manier invloed kunt uitoefenen op de gemeenschap: deze sessies zullen je een mogelijk houvast geven.

Aantal plaatsen is beperkt. Wees er snel bij!

Share This!